WAARMEE
KNAL
JIJ HET
NIEUWE
JAAR IN?

WAAROM RED WIRE?

Hard to beat!


RODE DRAAD

Red Wire is de rode draad die het professionele vuurwerk met elkaar verbindt. Letterlijk en figuurlijk. De rode ontstekers zorgen voor een vlammende koppeling tussen de cakes waarbij Red Wire als merk voorziet in alle basiselementen voor een fantastische vuurwerkshow!

VERBAAS JOUW BUREN MET PROFESSIONEEL VUURWERK


Red Wire is een bekend label in het professioneel vuurwerk dat gevoerd wordt door een van de beste en bekendste professionele pyrotechniekers  Xena vuurwerk. Xena gebruikt veel hoogwaardig consumentenvuurwerk (cat. 2) in haar shows. Zij gebruiken al hun expertise om tot een uitgekiende collectie te komen. In 2017 werd Red Wire hofleverancier van het Vuurwerkfestival in Scheveningen. Een groot gedeelte van de geschoten shells en cakes werd geleverd door Red Wire vuurwerk.

 

Een goede samenwerking met een beperkt aantal hoogwaardige vuurwerkfabrieken zorgt voor sublieme kwaliteit. Daarnaast zorgt ons kwaliteitsteam voor een uitgebreide controle op tempo, effectgrootte en kwaliteit kruit.

 

Xena vuurwerk heeft in samenwerking met Lesli Vuurwerk B.V., de grootste importeur van consumentenvuurwerk in Nederland, besloten om dit vuurwerk ook voor particulier gebruik op de markt te brengen onder het Red Wire label. Hiermee is professioneel vuurwerk (cat. 2) beschikbaar voor heel Nederland.

 

Red Wire is exclusief te koop bij een speciaal geselecteerd aantal afhaalpunten in Nederland.

 

Bezoek ons ook op social media via Facebook.

 

 

Het product is toegevoegd aan je winkelwagentje!


Helaas, de webshop is op dit moment gesloten. Kijk gerust rond om je favoriete vuurwerk alvast uit te zoeken. Sluiten